JustNu AB rekryterar ny VD

Martin Ghaoui som tidigare var Marknadschef på Brover Group, är från 13 mars ny VD för JustNu AB. 

”Inom JustNu har vi många spännande utvecklingsprojekt på gång.  Vi kommer att ta bolaget till nästa nivå och stärka vår position som Sveriges ledande tryckerikedja. JustNu har ett starkt varumärke och vi kommer att utöka vårt erbjudande till kunderna. Martin är helt rätt person att driva den processen vidare framåt. Brover-koncernen har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren och jag kommer att fortsätta driva den utvecklingen som VD för Brover Group, säger Jan Veres”.

”Jag började som grafisk formgivare på JustNu i Kista för 20 år sedan. Efter det har jag jobbat som platschef på flera tryckerier inom JustNu i Stockholm. För sex år sedan flyttade hela familjen till Borås, då jag blev erbjuden en tjänst som marknadschef för Brover Group.

Att nu vara VD på JustNu känns mycket inspirerande. Jag kan bolaget från grunden och känner alla duktiga medarbetare runt om i landet väl. Jag ser mycket positivt på framtiden och kommer lägga all min energi och mitt engagemang på att utveckla JustNu, säger Martin Ghaoui”.

Martin Ghaoui ny VD för JustNu
Martin Ghaoui och Jan Veres
För ytterligare information kontakta:
  • Martin Ghaoui, VD JustNu
    0732–30 95 99
    Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Jan Veres, VD Brover Group:
    0701-65 30 00
    Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Brover Group investerar i bolag med potential att växa eller breddas under lönsamhet. Vår filosofi är att som huvudägare arbeta aktivt och långsiktigt i våra bolag. www.brover.se

Adress

Västerbrogatan 1
503 30 Borås

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
033 21 10 40

Brover AB | 556799-6193 | Styrelsens säte: Borås