Brover Group rekryterar ny CFO

Brover Group har rekryterat Markus Carlstrand som ny Group CFO till huvudkontoret i Borås.

”Vi är väldigt nöjda med att Markus vill arbeta med oss. Han har en mycket bra bakgrund och kommer att tillföra koncernen energi och kompetens.”, säger Jan Veres, VD Brover Group.

Markus är 35 år och är bosatt i Borås. Närmast kommer Markus från tjänsten som t.f. Ekonomichef på Elanders Sverige AB. Tidigare har han även arbetat som Business Controller.

”Koncernens alla dotterbolag har utvecklats mycket bra efter pandemin. Markus erfarenhet från Elanders kommer att bidra till Brovers fortsatta utveckling.” säger Jan Veres, VD Brover Group.

”Det är ganska unikt med ett investmentbolag i den grafiska branschen. Koncernen har många nya spännande projekt på gång den närmsta tiden. Jag är väldigt tacksam att få vara med på Brovers Groups resa.” säger Markus Carlstrand, CFO Brover Group.

”Vi letar kontinuerligt efter nya förvärv. Hör gärna av er om ni funderar på att sälja.” säger Peter Veres, Ordförande Brover Group.

Agneta Bremmers
Markus Carlstrand
För ytterligare information kontakta:
  • Jan Veres, VD: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Brover Group investerar i bolag med potential att växa eller breddas under lönsamhet. Vår filosofi är att som huvudägare arbeta aktivt och långsiktigt i våra bolag. www.brover.se

Adress

Västerbrogatan 1
503 30 Borås

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
033 21 10 40

Brover AB | 556799-6193 | Styrelsens säte: Borås