Brover Group går in som ny majoritetsägare i Noll33

Investmentbolaget Brover Group förvärvar majoriteten av textiltryckeriet Noll33.

Noll33 är lokaliserat med huvudkontor, produktion och försäljning i Borås samt dotterbolag i Stockholm med produktion och försäljning. Bolagen omsätter cirka 35mkr och har 30 medarbetare.

”Noll33 har haft en väldigt fin tillväxt de senaste åren och bland annat utsetts till DI Gasell. Under COVID-åren har tillväxtresan bara fortsatt. Vi är väldigt glada att ha gjort den här affären och ser fram emot att fortsätta utveckla bolaget tillsammans med grundarna.” säger Brover Groups styrelseordförande, Peter Veres.

Ny VD för Noll33 blir David Jacobsson som fram tills nu varit CFO och en del av ledningsgruppen på på Brover Group.

”David kommer omgående atttillträda som VD påNoll33. David har de senaste åtta åren varit en mycket värdefull medarbetare inom Brover ochhaft en ledande roll i Brovers ledningsgrupp”, säger Jan Veres koncernchef för Brover Group.

Noll33s grundare, Mats och Sofia Crona kommer att fortsätta arbeta som nyckelpersoner i företaget och förbli minoritetsägare.

 ”Med Brover Group i vårt team så kommer Noll33 att kunna nå de mål och bli det företag som vi alltid strävat efter. Att ta in Brover som delägare till Noll33 känns helt rätt. Nu kan vi tillsammans påbörja nästa resa i bolagets utveckling, att bli ännu bättre, fortsätta vår fina tillväxt och inte minst bli ett riktigt stort företag”, säger, Mats Crona, partner i Noll33.

I samband med förvärvet söker Brover Group efter en ny CFO som ska ersätta David Jacobsson.

Från vänster:  Mats, Sofia, David, Jan, Peter
Från vänster: Mats, Sofia, David, Jan, Peter
För ytterligare information kontakta:
  • Jan Veres: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Peter Veres: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Brover Group investerar i bolag med potential att växa eller breddas under lönsamhet. Vår filosofi är att som huvudägare arbeta aktivt och långsiktigt i våra bolag. www.brover.se

Adress

Västerbrogatan 1
503 30 Borås

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
033 21 10 40

Brover AB | 556799-6193 | Styrelsens säte: Borås