Language

IT-koordinator och systemadministratör

Brover AB är en koncern med fyra dotterbolag som är verksamma inom den grafiska branschen och där respektive bolag är specialiserat inom sin nisch. På huvudkontoret i Borås finns bolagsledning, marknad och ekonomifunktion.

Tjänsten

Som IT-koordinator/systemadministratör är du ansvarig för administration, drift och utveckling av Brover Groups och dess dotterbolags IT-system. Det övergripande syftet är att säkerställa att respektive verksamhet inom gruppen alltid kan genomföra sina åtaganden gentemot kunder och medarbetare med hjälp av befintliga IT-system.

Du arbetar aktivt för att identifiera och åtgärda problemområden, optimera och utveckla befintliga system samt att uppmärksamma behov av och förslå förbättringar för ökad effektivitet. Tjänsten är bred och du har många kontaktytor. Ett gott samarbete och en tät dialog med medarbetare inom verksamhetens olika delar är avgörande för att lyckas och för att kunna möta marknadens krav. Utöver medarbetare och användare i den egna organisationen krävs god kommunikation med externa konsulter och IT-ansvariga hos större kunder och leverantörer.

Som en viktig del av Brover Groups interna stöd- och supportfunktion kommer du att vara drivande i kartläggning och optimering av respektive dotterbolags IT-relaterade lösningar, processer och system. Du säkerställer också att insamlad data används på ett så effektivt och lönsamt sätt som möjligt.

I rollen arbetar du såväl i projektform som i team med övervakning och administration av system, förbättring av systemkartan, säkerhetsuppdateringar, hantering av diverse användarkonton, felsökning och uppföljning av åtgärder för optimalt arbetssätt och nyttjande av systemens funktioner.

Att upprätta och underhålla en fungerade IT-policy och IT-krisplan samt arbeta för att företagets säkerhetsnivå beträffande IT håller en hög nivå ingår i dina arbetsuppgifter. Du säkerställer också att Brover Group arbetar enligt aktuell GDPR-policy och håller densamma uppdaterad.

Du är framåtriktad och håller dig uppdaterad och utvärderar nya möjliga IT-lösningar på marknaden för att förbättra företagsgruppens förutsättningar och därmed bidra till en större lönsamhet och konkurrenskraft.

Tidigare erfarenheter

Som IT-koordinator/systemadministratör hos Brover Group behöver du några års arbetslivserfarenhet inom IT, samt vana av projektledning.

Har du tidigare arbetat i mac-miljö och med e-handels- och publiceringsplattformar kommer du snabbt in i arbetet. Även databashantering som exempelvis SQL och mySQL är en bra merit. Erfarenhet av BI-applikationer är också värdefullt för tjänsten.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen behöver du tycka om att samarbeta kring projekt och ha lätt för att kommunicera. Du är nyfiken av naturen och drivs av möjligheten att utveckla och förbättra. Du är en flexibel person som trivs i en nyckelroll med både bredd och variation. Du värdesätter en god stämning på din arbetsplats och bidrar själv mer än gärna till den.

 

Skicka ditt CV och personliga brev till: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Brover AB
Västerbrogatan 1
503 30 Borås

Address

Västerbrogatan 1
SE-503 30 Borås

Contact

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
+46 33 21 10 40